FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavnici Kukuriku koalicije družili se sa Siščanima

Autor: jnah
SISAK, 29. rujna 2011. (Hina) - Predstavnici Kukuriku koalicije danas su se u Sisku družili s građanima i razgovarali s njima o svom izbornom programu "Plan 21", priopćeno je večeras iz Stožera Kukuriku koalicije za VI izbornu jedinicu.

"Želimo da Sisačko-moslavačka županija bude nositelj gospodarskog razvoja Hrvatske. Ovo područje nekada je bilo jako industrijsko i gospodarsko središte, a sada vidimo da se oporavlja", rekao je član Stožera, saborski zastupnik i potpredsjednik Gradske organizacije SDP-a Grada Zagreba Mirando Mrsić.

"Plan 21 ide za tim da se Hrvatska gospodarski oporavi jer bez toga nema napretka ni u socijali ni u zdravstvu. Na kavi smo s građanima jer želimo čuti njihovo mišljenje o Planu 21 jer on nije sveto pismo. Plan 21 se može mijenjati u skladu s potrebama i interesima svih hrvatskih građana", kazao je Mrsić na kavi i druženju stranačkih dužnosnika, aktivista i simpatizera Kukuriku koalicije u Sisku, navodi se u priopćenju.

Navodi se među ostalim da su se građani, na kavi sa SDP-om, HNS-om i HSU-om, zanimali za pojedinosti Plana 21 i predlagali rješenja brojnih problema kojima je opterećena suvremena hrvatska država.

Uz dr. Mrsića, s građanima su se družili direktor stožera VI. izborne jedinice Jurica Meić, potpredsjednik sisačko-moslvačke županijske organizacije SDP-a Zoran Vasić, predsjednik ŽO HNS-a Ivan Nekvapil, predsjednik ŽO HSU-a Mijo Dolenec i drugi stranački dužnosnici i aktivisti.

Šesta izborna jedinicia obuhvaća jugoistočni dio Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačku županiju i jugoistočni dio Grada Zagreba.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙