FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PGS na izborima podupiru Amir Muzur i Nikica Pažin

Autor: dsil
RIJEKA,28. rujna 2011.(Hina) - Primorsko-goranski savez (PGS) na parlamentarne izbore u 8. izbornoj jedinici izlazi s potporom čelnika opatijskih nezavisnih lista na lokalnim izborima Amirom Muzurom i Nikicom Pažinom, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinstvo PGS-a.

Kandidat te političke stranke za mjesto u Hrvatskome saboru bit će krčki gradonačelnik Darijo Vasilić, koji je rekao kako je "cilj PGS-a da 8. izborna jedinica konačno ima izravno zastupanje u Saboru te predstavnika koji može zastupati interese toga kraja".

Bivši opatijski gradonačelnik i nositelj tamošnje nezavisne liste Amir Muzur izjavio je da se odlučio poduprijeti Vasilića jer je poštena osoba te sasvim sigurno neće trpjeti prigovore da ne dolazi na saborske sjednice, a ujedno ima bogato iskustvo u lokalnoj samoupravi zahvaljujući činjenici da je gradonačelnik s najdužim stažom u Hrvatskoj.

Vijećnik u opatijskome Gradskom vijeću i nositelj nezavisne liste Nikica Pažin objasnio je potporu time što, kako je rekao, Vasilić ima dovoljno iskustva da ostvari boljitak te županije. Pažin je ocijenio da taj kraj zaostaje u hrvatskim okvirima i to zbog nebrige vladajućih, pri čemu je posebice istaknuo SDP.

Darijo Vasilić najavio je da će se uskoro potpisati nekoliko sporazuma o potpori nositelja nezavisnih listi s područja Primorsko-goranske županije.

(Hina) xdsil ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙