FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bošnjaković: Zagrebačka županija ima dobre pokazatelje

Autor: tdel
ZAGREB, 20. rujna 2011. (Hina) - Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Zagrebačke županije Dražen Bošnjaković i zamjenik župana Zagrebačke županije Rudolf Vujević na današnjoj su konferenciji za novinare rekli kako Zagrebačka županija ima dobre makroekonomske pokazatelje te su istaknuli dobru suradnju između vlade i Zagrebačke županije u izgradnji kapitalnih projekata.

Podsjetivši kako je u Zagrebačkoj županiji na vlasti koalicija u kojoj su HDZ, HSS, Hrvatska stranka umirovljenika i Demokratskog centra izrazio je zadovoljstvo funkcioniranjem koalicije te radom zagrebačkog župana Stjepana Kožića i njegovog zamjenika. "Bez obzira što su vremena teška naša županija ima dobre makroekonomske pokazatelje u svim segmentima", rekao je Bošnjaković.

Govoreći o projektima Vujević je rekao da su i dalje prioritet svi kapitalni projekti vezani uz izgradnju škola i dvorana u Zagrebačkoj županiji naglasivši kako su ove godine dobili suglasnost za kredit od 10 milijuna kuna, što će još povećati županijski proračun za kapitalnu izgradnju. Uz izgradnju škola, Vujević je kao prioritet naglasio i izgradnju velikogoričkog distributivnog centra, koji je u završnoj fazi, te izgradnju komunalne infrastrukture i poduzetničkih zona. Izrazio je zahvalnost vladi koja, zajedno s gradovima, općinama i županijom, financira sve te projekte.

Podsjetio je kako su prije nekoliko dana otvorili prvu fazu završetka škole u Rakitju koju pohađa 1400 učenika, a do kraja iduće godine će biti gotova druga faza uz koju će biti gotov i dječjii vrtić. "Time će se stvoriti uvjeti za jednosmjenski rad u Rakitju", rekao je Vujević. Dodao je kako je u tijeku izgradnja nove škole u Klinča Selima, te su sanirane škole u Samoboru, Kravarskome, bit će dovršena dogradnja škole u Kloštar Ivaniću i dr. Vujević je rekao i da će u poduzetničke zone uložiti više od tri milijuna kuna, a u komunalnu infrastrukturu oko pet milijuna kuna.

(Hina) xtdel yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙