FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hypo banka: krediti za vukovarske poduzetnike i obrtnike

Autor: tper
ZAGREB, 19. rujna 2011. (Hina) - Hypo Alpe-Adria-Bank i Grad Vukovar potpisali su sporazum kojim su osigurali nove programe kreditiranja poduzetnika i obrtnika na području Gospodarske zone Vukovar, odnosno, omogućili im povoljnije uvjete kreditiranja, izvijestili su iz Hypo banke.

Program kreditiranja dostupan je uz promjenjivu kamatnu stopu šestomjesečni Euribor + 5,00 posto marže, što za krajnjeg korisnika ukupno iznosi 6,75 posto, a odobrava se na rok otplate do 10 godina, uključujući poček do jedne godine.

Krediti su dostupni obrtima, malim i srednjim trgovačkim društvima, zadrugama, fizičkim osobama u slobodnim zanimanjima i obiteljskim gospodarstvima koji investiraju u Gospodarsku zonu Vukovar, a namijenjeni su za kupnju, izgradnju, uređenje ili proširenje građevinskih objekata, nabavu opreme, financiranje obrtnih sredstava, financiranje proizvodne, turističke, uslužne i IT djelatnosti te poljoprivredne proizvodnje i prerade.

Malo i srednje poduzetništvo je u Hypo banci tijekom 2010. i prvom polugodištu 2011. nastavilo pozitivan trend koji se očitovao u rastu broja klijenata, depozita, transakcija i volumena, navode iz te banke.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙