FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Benkovački gradonačelnik odbacio Pupovčeve optužbe

Autor: barn
BENKOVAC, 16. rujna 2011. (Hina) - Benkovački gradonačelnik i HDZ-ov saborski zastupnik Branko Kutija poručio je danas s konferencije za novinare kako "nitko ne otima zemlju građanima srpske nacionalnosti".

"Isključivo državna zemlja ušla je u program zakupa, za što smo u gradskoj upravi dobili sve potrebne suglasnosti i od resornog ministarstva poljoprivrede i od državnog odvjetništva", ustvrdio je gradonačelnik Kutija.

Također je rekao kako nije istina da na području grada Benkovca nije uređen i asfaltiran ni centimetar prometnice u mjestima sa srpskim stanovništvom, te naveo primjer mjesta Zapužana gdje je grad Benkovac nedavno asfaltirao lokalnu cestu.

Potpredsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac ustvrdio je jučer na konferenciji za novinare u Benkovcu kako se na benkovačkom području, uz potporu lokalne vlasti te benkovačkog gradonačelnika i HDZ-ova saborskog zastupnika Branka Kutije "uzurpira privatno zemljište građana srpske nacionalne manjine", te da od 1995. nijedna cesta prema srpskim selima na tom području nije asfaltirana.

(Hina) xbarn ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙