FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nijemac silovao kćer 30 godina

Autor: vkla
BERLIN, 13. rujna 2011. (Hina/Reuters) - Njemački tužitelji podignuli su optužnicu protiv 69-godišnjeg njemačkog umirovljenika koji je tri desetljeća silovao svoju kćer 497 puta i s njom začeo troje djece, doznaje se iz izvora suda u Nuernbergu.

"Taj 69-godišnjak iz južne Njemačke silio je svoju kćer na seks od njezine 12. godine, a silovao ju je više puta tjedno. Kontrolirao je svaki njezin pokret i nije joj dopuštao kontakte s drugim ljudima", tvrde tužitelji.

Taj je zločin otkriven nakon što se sada 46-godišnja žena povjerila svom socijalnom radniku kojemu se javljala jer je na odsluženju uvjetne kazne. Sud nije objavio o kojem se kaznenom dijelu radi.

Osumnjičeni se nalazi u pritvoru od ožujka. Priznao je seksualne odnose s kćeri, ali tvrdi da je to bilo na dragovoljnoj osnovi. Spomenutih 497 slučajeva silovanja odnose se na slučajeve koji nisu ušli u zastaru.

Ovaj stravičan zločin seksualnog zlostavljanja priziva u sjećanje austrijski slučaj Fritzl. Josef Fritz je u dobi od 74 godine 2009. osuđen na doživotni zatvor. Svoju kćer je držao zatočenom niz godina. Redovito ju je silovao, a ona je s njim začela sedmero djece.

(Hina) xvk ydj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙