FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mkov
ZAGREB, 4. rujna 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima i vozi se uz povoljne vremenske uvjete. Na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija vozi se u koloni dugoj oko 1,5 km. Zastoji su mogući na dionicama gdje su radovi kao i u blizini turističkih mjesta na obali. Na državnoj cesti D62 oko 1 km prije Vrgorca od strane Ravče vozi se naizmjence, jednim trakom, zbog požara. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova su zatvoreni, na čvoru Nova Gradiška, izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu te na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz prema Zagrebu. Usporeno se vozi uz privremenu prometnu signalizaciju dionicom državne ceste D66 Barban-Most Raša. Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t bit će od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti D1. Danas do 19 sati, za sav promet bit će zatvoren dio županijske ceste ŽC 2197 u centru Oroslavja, zbog održavanja 11. brzinske motociklističke utrke. Obilazak za teretna vozila: Oroslavje-Krušljevo Selo-Stubička Slatina-Zabok-Hum Zabočki, a za osobna: Oroslavje-Andraševec-Hum Zabočki. Zbog međunarodne brdske auto utrke „18. Nagrada Stubičkih Toplica“ danas do 18 sati za sav promet bit će zatvorena Sljemenska cesta od naselja Pila kod Stubičkih Toplica do Hunjke (dio ceste sa zagorske strane). Pojačan je izlaz osobnih vozila na Kaštelu, Plovaniji, Pasjaku i Maclju, a promet u oba smjera na Bregani. Na ostalim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB -Ddanas će u Hrvatskoj prevladavati pretežno sunčano, vruće i sparno. Poslijepodne na sjevernom, prema kraju dana i na srednjem Jadranu te u zapadnim i sjeverozapadnim krajevima unutrašnjosti očekuje se porast naoblake, a navečer i u noći u Istri i na riječkom području lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar prijepodne slab, a poslijepodne će u gorju i sjevernim krajevima zapuhati umjeren jugozapadni, u Slavoniji jugoistočni vjetar, a na Jadranu jugo i jugozapadnjak. Najviša temperatura većinom između 29 i 34, u Dalmaciji ponegdje i do 37°C.

(Hina) xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙