FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lokaliziran požar kod Danila Kraljice, izbio kod Galovca

Autor: dmak
ZAGREB, 28. kolovoza 2011. (Hina) - Požar otvorenog prostora na predjelu mjesta Danilo Kraljice u Šibensko-kninskoj županiji lokaliziran je jutros, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

U gašenju požara sudjelovali su pripadnici JVP Šibenik, JVP Knin, JVP Drniš, Državnih intervencijskih postrojbi Šibenik i Zadar, DVD Perković, DVD Šibenik, DVD Brodarica, DVD Krapanj, DVD Zaton, DVD Zablaće, DVD Grebaštica, DVD Vodice, DVD Dubravica, DVD Skradin, DVD Tisno, DVD Pirovac i DVD Sv. Juraj Kistanje s ukupno 110 vatrogasaca i 32 vatrogasna vozila. Iz zraka požar su gasila četiri Canadaira i dva Air Tractora. U požaru, koji je izbio jučer prijepodne, izgorjela trava i nisko raslinje na površini od oko 1020 ha.

U požaru otvorenog prostora na predjelu Galovca u Zadarskoj županiji koji je jutros planuo gori nisko raslinje i borova šuma na površini od oko 2,5 hektara. U gašenju sudjeluju JVP Zadar i DVD Galovac s ukupno 13 vatrogasaca i četiri vatrogasna vozila. Iz zraka požar gase dva Air Tractora, izvješćuje DUZS.

(Hina) pp/xdm ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙