FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: za sav promet zatvorena dionica Rovinj-Rovinjsko Selo

Autor: dmak
ZAGREB, 28. kolovoza 2011. (Hina) - Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste Rovinj-Rovinjsko Selo (D 303), zbog prometne nesreće, a obilazak je preko Bala, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Normaliziran je promet na dionici autoceste A1 između Gospića i Gornje Ploče na 183. km u smjeru Splita, nakon uklanjanja vozila iz prometne nesreće.

Zbog bure, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle preko Krčkog i Paškog mosta (I. skupinu vozila), a na Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Karlobaga dodatno i za vozila s natkrivenim teretnim prostorom, te dostavna vozila (I. i II. skupina). Dionica Karlobag-Sveta Marija Magdalena (D8) otvorena je samo za osobna vozila.

Jak vjetar puše i na dionicama autocesta: A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići (brzina je ograničena na 40 km/h) i A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić, no autoceste su zasada otvorene za sva vozila.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zatvoreni su: na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda, te na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba.

Promet teče uz privremenu prometnu signalizaciju na državnoj cesti D66 na dijelu Barban-Most Raša.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t danas je od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti D1.

Pojačan je promet osobnih vozila na GP Kaštel, u oba smjera. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Na GP Brčko-Gunja dopušten je promet vozilima mase do 9 tona (na mostu preko rijeke Save), a kontrolirani jednosmjerni promet sredinom mosta vozilima do 40 tona.

Trajekti plove prema plovidbenom redu, izvješćuje HAK.

(Hina) pp/xdm ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙