FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ddad
ZAGREB, 20. kolovoza 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, posebice na autocestama, naplatnim postajama i graničnim prijelazima na ulasku. Sporije se vozi zagrebačkom obilaznicom (A3), od čvorova Jankomir i Buzin prema Lučkom, te na autocesti A1, od Zagreba prema Karlovcu. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, dolazi do povremenih zastoja kod čvora Oštrovica, u smjeru Krčkog mosta i Crikvenice. Zabrana je prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, danas do 14 sati, a bit će i u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti (D1). Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Macelj i Gornji Brgat (čekanja oko 30 min), Metković (1 sat) i Karasovići (2 sata), te u oba smjera na Bregani, Pasjaku i Kaštelu. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu. Pojačan je priljev vozila u većini trajektnih luka.

ZAGREB - Sunčano, u unutrašnjosti s malom do umjerenom naoblakom. Rijetki lokalni pljuskovi mogući su ponajprije sredinom dana i poslijepodne u gorju, u unutrašnjosti Istre te u sjeverozapadnim krajevima. Vjetar većinom slab sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu u početku slaba i umjerena bura, a zatim sjeverozapadnjak, uz obalu ponegdje i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 27 do 32, na moru i u unutrašnjosti Dalmacije između 32 i 37 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙