FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lady GaGa otvara MTV Video Music Awards

Autor: gvla
ZAGREB, 19. kolovoza 2011. (Hina) - Ovogodišnju 28. po redu dodjelu MTV-jevih nagrada za najbolji ovogodišnji videospot Video Music Awards (VMA) otvorit će jedna od najvećih pop zvijezda današnjice Lady Gaga, prenose američki mediji.

Najavu o tome objavili su njezini obožavatelji noseći veliki crno-bijeli transparent njujorškim Times Squarom u četvrtak navečer.

"Imam jednu doista važnu obavijest", kazala je GaGa u razgovoru za MTV News. "No, zaključila sam da bih, kao i obično, mogla taj zadatak prepustiti 'malim čudovištima'", dodala je, misleći na svoje obožavatelje koje od milja zove "Little Monsters".

GaGa otvara dodjelu koja se prenosi uživo iz dvorane Nokia Theater u Los Angelesu u noći između nedjelje na ponedjeljak, 28. na 29. kolovoza u 03 sata po srednjoeuropskom vremenu.

Američka je glazbenica, tekstopisac, pjevačica i plesačica nominirana u četiri kategorije - za najbolju scenografiju i najbolju koreografiju za spot "Judas", te najbolji ženski spot za "Born This Way", za koji je također nominirana i u ove godine novouvedenoj kategoriji - najbolji spot s porukom.

Ovogodišnjom će dodjelom uvjerljivo dominirati Katy Perry, s nominacijama u deset kategorija, od ukupno četrnaest.

(Hina) xgvla ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙