FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rimac: zastupnicima SDP-a Knin je očito daleko

Autor: lmat
KNIN, 18. kolovoza 2011. (Hina) - Kninska bolnica do prije tri godine bila je doslovno bolnica na kraju grada, a danas je to bolnica s novim specijalizantima i s novim zaposlenima, bolnica s novom opremom i s novim odjelima, bolnica u koju mjerodavno ministarstvo i vlada stalno ulažu u skladu s raspoloživim financijskim sredstvima, priopćila je danas kninska gradonačelnica Josipa Rimac.

Reagirajući na jučerašnju konferenciju za novinare koju su sazvali saborski zastupnici SDP-a Rajko Ostojić i Brankica Crljenko kako bi komentirali zdravstvenu skrb na području grada Knina, Josipa Rimac u priopćenju ističe kako o svemu dovoljno govori to što su konferenciju za novinare održali u Šibeniku jer im je Knin očito daleko.

"To se vidi iz njihovih izjava jer ne poznaju kakva je kninska bolnica bila prije tri godine, a kakva je danas i što je sve uloženo i učinjeno u protekle tri godine. Žalosno je što uspoređuju razvoj kninske bolnice 'Hrvatski ponos' s investicijama i razvojem gospićke bolnice, kao da im nije stalo da se i Knin i Gospić razvijaju paralelno i ravnomjerno", ističe gradonačelnica Rimac i dodaje da su Knin i Gospić gradovi prijatelji od 1995. te da jedan drugome daju potporu u svim projektima, a posebice čvrsto surađuju u dijelu zdravstvenog sustava kroz suradnju dviju bolnica.

Napominje kako je upravo ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović bio onaj koji je kninskoj bolnici omogućio samostalnost te da od tada kninska bolnica "Hrvatski ponos" neometano obavlja svoje djelatnosti i skrbi o zdravlju Kninjana i stanovnika okolnih područja.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙