FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDSSB: U Kninu se nije pljeskalo premijerki nego generalima i braniteljima

Autor: vsik
OSIJEK,6. kolovoza, 2011.(Hina) - HDSSB je na današnjoj konferenciji za novinare u Osijeku ocijenio da je najveći hrvatski blagdan jučer bio zloupotrebljen tj. u funkciji predstojećih izbora, a s tim u vezi Vladimir Šišljagić je rekao kako je bilo "tužno gledati ushićenje premijerke Kosor koja ne razumije da se na spomen naših zatvorenih generala, pljeskalo Gotovini, Markaču i braniteljima, a ne njoj."

Kako je ocijenio predsjednik HDSSB i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić, tužno je bilo na jučerašnjoj proslavi obilježavanja 16. obljetnice "Oluje" gledati "licemjerje i ironiju osoba koje su u stanju progoniti i zatvarati, a onda, kada im treba, bez imalo srama u iste se ljude zaklinjati".

"Tužno je bilo gledati ushićenje premijerke Kosor koja ne razumije da se na spomen naših zatvorenih generala, pljeskalo Gotovini, Markaču i braniteljima, a ne njoj", rekao je predsjednik HDSSB-a.

Šišljagić je kazao da mu je jučer još tužnije bilo gledati predsjednika Josipovića, kako ga, kad se pljeskalo generalima "bole dlanovi", kako se usamljen brzo vratio u sjedeći položaj, dok mu u isto vrijeme iz Beograda Tadić poručuje da Oluju doživljava kao zločin".

Šišljagić je istaknuo da je za slobodu Hrvatske poginulo mnogo branitelja i civila, da je "Oluja" čista i blistava akcija koja je označila potpunu cjelovitost Republike Hrvatske. Državni vrh jučer s tim u vezi iskazao dužno poštovanje i zahvalnost ali, kako je rekao, ostaje gorčina, " jer mnogi su očito zaboravili na progone branitelja, generale Norca, Merčepa, Glavaša, Brodarca, Markača, Gotovine".

(Hina) xvsik yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙