FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Noćas tri požara u Baranji

Autor: ivuc
OSIJEK, 16. kolovoza 2011.(Hina) - Na području Baranje noćas su se dogodila tri požara, u kojima je pričinjena znatna materijalna šteta, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava na konferenciji za novinare.

U požaru koji se jedan sat iza ponoć buknuo u naselju Bolman, u općini Jagodnjak, potpuno je izgorjela staja u vlasništvu 70-godišnjaka iz toga mjesta, kao i 24 svinje, koje su se nalazile u staji.

Oko 2,50 sati izbio je požar u Teslinoj ulici u Karancu, koji je uništio krovište i inventar u ugostiteljskom objektu, u vlasništvu 40-godišnjaka iz Karanca.

Na državnoj cesti D 517, između Baranjskog Petrovog Sela i mosta na rijeci Dravi, oko 3,10 sati zapalio se automobil VW golf, u vlasništvu 53-godišnjaka, koji je u potpunosti izgorio.

Glasnogovornik PU osječko-baranjske Marko Ćaleta rekao je kako su na sva tri požarišta intervenirali pripadnici belomanastirske Javne vatrogasne postrojbe (JVP) , uz pomoć lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava. Još se obavljaju očevidi, kojima će se utvrditi uzroci požara, kao i nastala materijalna šteta.

(Hina) xvuc ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙