FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP U-20: Brazilci izbacili Španjolce

Autor: rsal
BOGOTA, 15. kolovoza 2011. (Hina/AFP) - Mladi nogometaši Brazila i Francuske osigurali su polufinale Svjetskog prvenstva U-20 u Kolumbiji nakon pobjeda nad Španjolskom, odnosno Nigerijom.

Obje četvrtfinalne utakmice u regularnom dijelu su završile neriješeno. U pravom klasiku Brazilci su izbacili Španjolce boljim izvođenjem kaznenih udaraca s 4:2, dok je u regularnom dijelu bilo 1:1. Brazilci su poveli u 30. minuti preko Williana u svom doslovce prvom dolasku u španjolski kazneni prostor. Iako dominantna posjedom lopte u prvom dijelu, Španjolci su izjednačili drugom dijelu, u 65. minuti preko Rodriga, da bi u lutriji jedanaestereraca sretniji bili Brazilci.

Francuska je u produžetku nadvisila Nigeriju s 3:2, nakon što je u regularnom dijelu bilo 1:1. Francuzi su poveli preko Lacazettea (50), a doslovce u posljednjoj sekundi susreta izjednačio je Ejike. U produžetku su trijumf Francuzima donijeli Fofana (102) i ponovno Lacazette (104), Ejike je smanjio u 111., ali do novoga izjednačenja nije došlo.

U polufinalu će igrati Francuska i Portugal, te Brazil i Meksiko.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙