FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP U-20: Hrvatska izgubila od Saudijske Arabije 0-2

Autor: dmus
ZAGREB, 1. kolovoza 2011. (Hina) - Mladi hrvatski nogometaši iznimno su loše počeli natjecanje na Svjetskom nogometnom prvenstvu igrača do 20 godina u kolumbijskom gradu Armeniji, izgubivši prvu utakmicu u skupini od Saudijske Arabije rezultatom 0:2.

Zgoditke za Saudijce postigli su Jasir AlFahmi u 54. i Fad AlMuvalad, koji je samo dvije minute prije toga zamijenio upravo AlFahmija, u 69. minuti.

Osim šokantnog poraza u utakmici u kojoj su bili veliki favoriti, mladići izbornika Ivice Grnje prikazali su vrlo lošu igru pa je konačni rezultat u najmanju ruku realan odnos snaga na terenu, budući da su Saudijci bili mnogo bolji, osobito u 2. poluvremenu.

Time je naša reprezentacija, koja je na prvenstvo ispraćena s velikim očekivanjima, jako kompromitirala izglede za dobar rezultat, jer bi za osvajanje prvog mjesta, koje jamči izbjegavanje Brazila u drugom krugu, sad morala pobijediti u preostale dvije utakmice, protiv Gvatemale i Nigerije, prvog favorita skupine, koja je u prvoj utakmici ostvarila vrlo uvjerljivu pobjedu nad Gvatemalom od čak 5-0.

(Hina) xdam, ydam

An unhandled error has occurred. Reload 🗙