FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najavljena 9. vela umjetnička delavnica u Kastvu

Autor: dsil
KASTAV,11. kolovoza 2011.(Hina) - Likovna radionica 9. vela umjetnička delavnica, koja će se u subotu održati u Kastvu, ima nagradno obilježje, a na njoj mogu sudjelovati svi umjetnici, uključujući i amatere, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Stručni ocjenjivački sud dodijelit će po jednu nagradu za najbolji rad u kategoriji slikarstva, grafike i crteža, u kategoriji skulpture, dizajna i primijenjene umjetnosti, u kategoriji fotografije te za rad jedne od umjetničkih formi s temom "Kastav".

Među nagrađenim umjetnicima u te četiri kategorije proglasit će se ukupni pobjednik 9. vele umjetničke delavnice kojemu će se omogućiti samostalna izložba u Kastvu na Dan grada, 22. svibnja.

Radove će ocjenjivati stručni ocjenjivački sud u kojemu će biti Branka Arh, Maja Šikić i Tamara Mataija, a dodijelit će se i jedna nagrada publike.

Umjetnici radove mogu prijaviti 13. kolovoza od 11 sati. Radovi će biti izloženi na ulicama i trgovima Kastva cijeloga dana, a svečanost dodjele nagrada počet će u 19 sati.

Predsjednica Turističke zajednice grada Kastva Dolores Kukurin rekla je da se svake godine na toj radionici okupljaju umjetnici sa sve šireg područja. Tako se prijavljuju i turisti sa svojim radovima, rekla je i dodala da je prošle godine na radionici sudjelovalo stotinjak umjetnika.

(Hina) xdsil ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙