FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 8. kolovoza

Autor: ddad
ZAGREB, 8. kolovoza 2011. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 8. kolovoza:

ZAGREB - U povodu 83. obljetnice smrti osnivača HSS-a Stjepana Radića izaslanstvo te stranke na čelu s predsjednikom Josipom Friščićem položit će vijence i zapaliti svijeće na Radićevu grobu (10 sati, Mirogoj).

ZAGREB - Zajednička konferencija za novinare Matice umirovljenika Hrvatske, Sindikata umirovljenika Hrvatske i Koordinacija umirovljeničkih udruga Hrvatske, na kojoj će biti potpisan i sporazum o suradnji Matice umirovljenika i Sindikata umirovljenika Hrvatske (11 sati, Preradovićeva 33/1).

ZAGREB - Konferencija za novinare Udruge za promidžbu autentične umjetnosti, kulture i duhovnosti Himalaja, koja će najaviti Međunarodnu putujuću izložbu 2600 godina starih relikvija, koja će biti postavljena u Zagrebu 12., 13. i 14 kolovoza. Izložba je posvećena svjetskom miru i kulturi nenasilja (14 sati, ispred glavnog ulaza u Meštrovićev paviljon, (HDLU) Trg žrtava fašizma bb).

SPLIT - U sklopu dramskog programa 57. Splitskog ljeta, na Manastirinama u Saloni festivalski dramski ansambl izvesti će posljednju premijeru Splitskog ljeta, Euripidovu tragediju Hekuba. Redatelj je Rumunj Felix Alexa, a naslovnu ulogu trojanske kraljice Hekube tumači Zoja Odak. (21 sat).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Jasna Nahtigal Lazarić

Popodne: Dubravka Dadić

Navečer: Marko Curać

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xtkol ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙