FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 25. srpnja

Autor: sobr
ZAGREB, 25. srpnja 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska - za ponedjeljak, 25. srpnja:

(*) RAB - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor sastat će se s gradonačelnikom Raba, načelnikom Općine Lopar i predstavnikom Uprave Imperiala d.d. u Gradskoj vijećnici Grada Raba u 11,30 sati. Premijerka će potom posjetiti Udrugu "Rapski samostreličari" (12,25 sati) i obići Goli otok (13,10 sati).

ŠIBENIK - Potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović sa suradnicima posjetit će Opću bolnicu Šibensko-kninske županije i tom prigodom otvoriti obnovljeni odjel otorinolaringologije (ORL), te svečano pustiti u rad gama kameru u službi nuklearne medicine (za 10 sati najavljen je dolazak ministra Milinovića na radni sastanak u Ured župana, dok je dolazak u bolnicu najavljen za 11 sati).

SPLIT - Radni sastanak predstavnika Hrvatske gorske službe spašavanja na čelu s pročelnikom Vinkom Prizmićem s predstavnicima Državne uprave za zaštitu i spašavanje na čelu s ravnateljem Damirom Trutom (11 sati, prostorije HGSS-a, Šibenska 41).

MOTOVUN - Otvorenje 14. izdanja Motovun film festivala koji će se održavati do 25. do 29. srpnja. Prva filmska projekcija najavljena je za 10 sati u Kinu Bauer, a svečano festivalsko otvorenje na programu je u 21 sat nakon čega slijedi projekcija američkog filma 'Blue Valentine' Dereka Cianfrancea. Tijekom festivala bit će prikazano više od 90 filmova u osam programskih cjelina od čega 28 filmova u glavnom programu, uz bogati koncertni program i brojne popratne aktivnosti. Gosti festivala bit će Ulrich Seidl, Alek Popov, Ágnes Kocsis, David Mackenzie, Vanja Černjul, Julien Temple i brojni drugi.

SPLIT - Otvorenje izložbe Jagode Buić "Retrospektiva" (20 sati, Galerija umjetnina, Ulica kralja Tomislava 15).

Zvjezdicom (*) je označen događaja za koji je najava stigla nakon emitiranja prve najave događaja za ponedjeljak, 25. srpnja.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Serđo Obratov

navečer - Jasna Nahtigal

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xtr yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙