FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mitrović zbog jahte ukida hrvatsku glazbu i filmove

Autor: tman
BEOGRAD, 3. kolovoza 2011. (Hina) - Vlasnik "Pink medija grupe" Željko Mitrović kao odgovor na odluku hrvatskih vlasti da oglase prodaju njegove zaplijenjene motorne jahte "El Bosco", priopćio je u srijedu kako će se u četvrtak na sjednici Upravnog odbora njegove kompanije razmotriti "ukidanje hrvatske glazbe i kinematografije u svih pet zemalja, u kojima Pink ima svoje televizije", objavila je beogradska agencija Beta.

"Na snagu je već stupila zabrana reklamiranja hrvatskog turizma”, navodi se u podužem priopćenju, te naglašava kako “više nikada neće zataškavati incidente i neugodnosti koje srpski, bosanski i crnogorski državljani doživljavaju na ljetovanju u Hrvatskoj".

Mitrović je naveo kako ima "veliko povjerenje u institucije u Bruxellesu i Strasbourgu" i nada se "brzom razrješenju i naplati štete koju je bahata Hrvatska vlast napravila".

Mitrovićeva jahta koju je proizvela firma "Sunseeker", dugačka 32 metra, sa šest kabina na dvije palube, zaplijenjena je u hrvatskim vodama rujna 2010. zbog kršenja carinskih propisa i međunarodne Konvencije o privremenom uvozu.

Pošto Mitrović nije želio platiti dva milijuna eura carine, ovoga je tjedna hrvatska carinska uprava preko Jutarnjeg lista oglasila njenu prodaju, piše u Mitrovićevu priopćenju.

Mitrović je u srijedu ocijenio kako se "radi o klasičnoj otimačini srpske imovine".

(Hina) xtman ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙