FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podnijet istražni zahtjev protiv 42-godišnjaka zbog zlouporabe opojnih droga

Autor: vsik
OSIJEK,3. kolovoza, 2011.(Hina) - Županijsko državno odvjetništvo podnijelo je istražnom sucu Županijskog suda u Osijeku istražni zahtjev protiv 42-godišnjeg hrvatskog državljanina, s područja Slatine, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

DORH je izvijestio da je osumnjičenik protekli vikend na državnoj cesti D-2 u blizini Našica, protivno Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga a radi daljnje preprodaje, u posebno preuređenom i skrivenom stražnjem dijelu svog osobnog automobila držao i prevozio više od 16 kilograma marihuane. Droga je bila zapakirana u 24 paketa od PVC folije različitih pojedinačnih težina.

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku predložilo je jučer da se protiv osumnjičenika odredi pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i zbog posebno teških okolnosti kaznenog djela. Istražni sudac Županijskog suda u Osijeku izvijestio je danas da je osumnjičeniku određen jednomjesečni pritvor.

Prema riječima načelnika Sektora krim policije PU Osječko-baranjske Josipa Andrića, droga je stigla s područja BIH-a, a njezina cijena ovisno od načina prodaje, "na veliko" ili prodajom na ulici, kreće se od 320.000 kuna do preko milijuna kuna.

(Hina) xvsik yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙