FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpisan sporazum o suradnji pulskih IDS-a i SU-a

Autor: dspo
PULA, 3. kolovoza 2011.(Hina) - IDS i Stranka umirovljenika (SU) potpisali su danas u Puli Sporazum o političkoj suradnji na razini Grada Pule kojim se, kako se navodi u dokumentu, "želi podijeliti odgovornost u radu pulskog Gradskog vijeća te učvrstiti povjerenje građana u učinkovitost, ali i i vjerodostojnost gradske samouprave i uprave".

Predsjednik pulskog IDS-a Valter Boljunčić koji je u ime ove stranke potpisao ugovor, kazao je kako je kvalitetna i produktivna suradnja IDS-a i SU-a u kratkom vremenskom periodu rezultirala formalizacijom suradnje u vidu potpisivanja Sporazuma kojim će se pridonijeti uspostavljanju još bolje suradnje između dvije Stranke i jačanju povjerenja građana u učinkovitost i vjerodostojnost gradske samouprave i uprave.

U ime Stranke umirovljenika Mario Putinja naglasio je kako je potpisivanje sporazuma na razini Grada Pule samo prvi korak te da će se djelovati u smjeru širenja suradnje na županiju te ostale gradove i općine kako je definirano Sporazumom.

"Ponosan sam na socijalni program Grada Pule koji je jedan od najkvalitetnijih u Hrvatskoj, a upravo potpisivanjem ovog sporazuma otvara se put za njegovo dodatno poboljšanje", poručio je potpredsjednik IDS-a i pulski gradonačelnik Boris Miletić.

(Hina) xdspo yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙