FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Atlas uslužio 100.000 putnika s kruzera

Autor: tmis
ZAGREB, 1. kolovoza 2011. (Hina) - Putnička agencija Atlas, kao glavna operativna kompanija za Hrvatsku adriatica.net Grupe, ovih je dana zabilježila 100.000-tog putnika s kruzera u Hrvatskoj za koje je osigurala transfere, čime je gotovo ostvarila plan prihoda u ovoj godini za tu vrstu transfera.

O tome su danas izvijestili iz adriatica.net Grupe, iz koje se doznaje i da je u prvih sedam mjeseci ove godine na segmentu transfera putnika s kruzera ostvaren porast od 5 do 6 posto u odnosu na prošlu godinu.

S obzirom da je puna turistička sezona u tijeku, ističu kako su dosadašnje brojke s kruzera još jedna potvrda uspješne turističke godine na razini hrvatskog turizma i Atlasa.

Napominju da transfere i izlete Atlas organizira za vodeće svjetske brodarske kuće, koje dovoze putnike na kružnim putovanjima poput Carnivala, Holland American Linea, Princess Cruise, Costa Crociere i druge.

Uz navedene usluge transfera i izleta Atlas u suradnji sa strateškim partnerima i opskrbljuje brodove namirnicama i drugim potrepštinama u hrvatskim lukama Dubrovnik, Split, Zadar i Hvar te Koper u Sloveniji i Kotor u Crnoj Gori.

Zasebno, Atlas je danas izvijestio da je u prvoj polovini ove godine smanjio gubitak u odnosu na isto lanjsko razdoblje. Gubitak je smanjen za 16,6 posto, na 28,5 milijuna kuna.

Tome je pridonijelo povećanje ukupnih prihoda u prvoj polovini godine za 35 posto, na 119,25 milijuna kuna. Istodobno, ukupni rashodi rasli su po stopi od 20,5 posto, dosegnuvši 147,7 milijuna kuna.

(Hina) xtam ysbo

An unhandled error has occurred. Reload 🗙