FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ipet
ZAGREB, 18. srpnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Promet je pojačan na autocesti A1 i A6, Rijeka-Zagreb u smjeru mora, na autocesti A2 Zagreb-Macelj, od graničnoga prijelaza Macelj u smjeru unutrašnjosti i na autocesti A3 Bregana-Lipovac, u oba smjera. Na naplatnim postajama Lučko,Trakošćan, Zaprešić i Ivanja Reka nema dužih čekanja. Zbog pojačanog prometa mogući su kraći zastoji na dionicama cesta gdje traju radovi kao i duž jadranske obale na prilazima turističkih odredišta. Mjestimice mokrih i skliskih kolnika ima u Gorskom kotaru. U trajektnom prometu stanje je redovito.

ZAGREB - Djelomice, a u Dalmaciji i istočnoj Slavoniji pretežito sunčano. Uz povremeno više oblaka već prijepodne na sjevernome Jadranu te u najzapadnijim kopnenim područjima mjestimice se očekuju pljuskovi s grrmljavinom. Poslijepodne i navečer mogući su i u Slavoniji. Vjetar uglavnom slab jugozapadni, a na Jadranu slabo i umjereno jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura većinom od 27 do 32 Celzijevih stupnjeva, a u Dalmaciji i istočnim krajevima i malo viša.

(Hina) pp/xipet yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙