FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bebić bi u petak mogao izići iz bolnice

Autor: pgas
SPLIT, 27. srpnja 2011. (Hina) - Primarijus dr. Ivica Vuković, koji u splitskom KBC-u nadzire zdravstveno stanje predsjednika Hrvatskog sabora Luke Bebića, danas je najavio da bi Bebić mogao napustiti bolnicu u petak jer mu je zdravstveno stanje stabilno.

„Planirano je da gospodin Bebić u petak napusti bolnicu ukoliko ne bude stvari koje u međuvremenu budemo morali rješavati“, rekao je primarijus Vuković danas novinarima.

Tijekom današnjeg dana Bebić će s Intenzivne koronarne jedinice biti premješten na Odjel za kardiovaskularne bolesti, kazao je dr. Vuković.

Rekao je da su kod Bebića dosad isključeni mnogi uzroci gubitka svijesti i da će se u iduća dva dana liječnici usredotočiti na otkrivanje mogućih privremenih poremećaja.

Ocijenio je kako je pritisak javnosti glede Bebićevog zdravstvenog stanja tako golem da je na „granici etičke prihvatljivosti“. „To stvara opterećenje i meni, a posebice gospodinu Bebiću“, dodao je primarijus Vuković.

Marina Buntić-Juričić, glasnogovornica Luke Bebića, rekla je da je Bebić u ponedjeljak dovezen u splitski KBC pošto je bio pao u nesvjest nakon ručka u Metkoviću.

Danas je Bebića u splitskoj bolnici posjetio i nadbiskup splitsko-makarski msgr: Marin Barišić. Nakon susreta je rekao da je Bebić izvrsno raspoložen.

(Hina) xpgas yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙