FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Buzet: pronađeno tijelo, vjerojatno Alena Poropata

Autor: dspo
BUZET, 23. srpnja 2011.(Hina) - Mrtvo tijelo muške osobe za koju se sumnja da se radi o 37-godišnjem Alenu Poropatu iz Rijeke pronađeno je danas nešto prije 14 sati na području između Roča i Buzeta gdje je pronađen i skuter kojim se navodno Alen odvezao 29. svibnja s Kantride prema Opatiji, od kada mu se izgubio svaki trag.

Glasnogovornik istarske policije Valter Opašić nije novinarima otkrio identitet pronađene osobe.

"Istina je da je na području između Roča i Buzeta pronađeno mrtvo tijelo muške osobe i motocikl, no očevid je tek započeo pa ćemo o pojedinostima javnost naknadno izvijestiti", kazao je za Hinu glasnogovornik Opašić.

Dogradonačelnik Buzeta Siniša Žulić, koji je danas koordinirao akcijom potrage za nestalim Poropatom, novinarima je kazao kako registracija motocikla odgovara registarskoj oznaki motocikla kojim je upravljao nestali Alen kao i odjeća koju je imao na sebi.

"Tijelo je pronađeno u provaliji u mjestu Selca, dva i pol kilometra udaljenom od Buzeta, a današnja je potraga organizirana na zahtjev Alenovih prijatelja i u nju se uključilo pedesetak ljudi među kojima su bili vatrogasci, lovci, speleolozi i pripadnici gorske službe", kazao je za Hinu buzetski dogradonačelnik.

(Hina) xdspo yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙