FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ipet
ZAGREB, 12. srpnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Promet, koji je zbog prometne nesreće na državnoj cesti D 102 na otoku Krku neposredno nakon Krčkoga mosta bio prekinut, ponovno je uspostavljen i sada teče naizmjence. Na većini cesta promet je srednje gust, a duž Jadranske magistrale te u Istri očekuje se tijekom dana pojačan promet uz moguće manje zastoje. Jak vjetar puše na dionici autoceste A 6, Rijeka-Zagreb, od čvora Kikovica do tunela Tuhobić. Putnički promet pojačan je na graničnim prijelazima Kaštel, Rupa i Macelj na ulazu. Teretni je pojačan na graničnom prijelazu Macelj u oba smjera, a na Bregani na izlazu. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežito sunčano i u unutrašnjosti malo manje vruće. Poslijepodne su mjestimice mogući kratkotrajni pljuskovi i to uglavnom u gorju i unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu ujutro ponegdje umjerena do jaka bura, a zatim slab do umjeren sjeverozapadnjak. Najviša temperatura zraka od 30 do 35, u Dalmaciji do 37 Celzijevih stupnjeva..

(Hina) xipet yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙