FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počeo sastanak vladajuće koalicije

Autor: mvra
ZAGREB, 15. srpnja 2011. (Hina) - U Banskim dvorima počeo je sastanak stranaka vladajuće koalicije čiji bi se čelnici, kako se očekuje trebali dogovoriti oko datuma održavanja parlamentarnih izbora.

U zgradu vlade nešto prije 15 sati došli su predsjednik HSS-a Josip Friščić, potpredsjednici HSS-a Božidar Pankretić i Damir Bajs, potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac, nezavisna saborska zastupnica Đurđa Adlešič i zastupnici nacionalnih manjina te zamjenik predsjednice HDZ-a Darko Milinović, potpredsjednici HDZ-a Vladimir Šeks, Petar Čobanković, Ivan Jarnjak, članovi Predsjedništva stranke Luka Bebić i Gordan Jandroković.

U medijima se nagađa da danas neće biti objavljen datum održavanja izbora nego mjesec u kojem će biti održani izbori.

Predsjedništvo HSS-a prekjučer je zauzelo stajalište da se parlamentarni izbori trebaju održati u studenome, kao i oni prije četiri godine.

Na novinarski upit može li se očekivati da će danas biti dogovoren datum izbora, predsjednik HSS-a je rekao da je on bio decidiran i ako drugi to tako prihvate, onda se to može i očekivati. Jarnjak je na isto pitanje odgovorio "bumo vidli".

Milinović je na pitanje kako komentira da "kukuriku" koalicija dijeli ministarska mjesta rekao da je to u prirodi "kukuriku" koalicije te da su oni 2007. podijelili ministarska mjesta, ali nisu pobijedili na izborima.

(Hina) xmvr yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙