FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Copa America: Briljantni Messi odveo Argentinu u četvrtfinale

Autor: imli
CORDOBA, 12. srpnja 2011. (Hina) - Nogometaši Argentine su u trećem kolu skupine A Copa Americe pobijedili Kostariku sa 3-0, te su se plasirali u četvrtfinale. Dvostruki strijelac za Argentinu bio je Sergio Aguero (45. i 52.), a treći pogodak zabio je Angel Di Maria (63).

No, najbolji igrač utakmice bio je Lionel Messi, koji je radio čuda na terenu, kroz obranu Kostarike prolazio je kako je htio, a svojim suigračima je namjestio toliko šansi da je pobjeda mogla biti izražena i dvoznamenkastim rezultatom. Iako je zabio dva gola Sergio Aguero mogao ih je postići barem pet da je iskoristio ono što mu je namjestio Messi.

Prvo mjesto u skupini A osvojila je Kolumbija sa 7 bodova, a druga je Argentina sa 5, i te dvije reprezentacije izborile su plasman u četvrtfinale. Kostarika ima 3 boda, a posljednja je Bolivija sa 1 bodom. Budući da u četvrtfinale ulaze po dvije prvoplasirane ekipe iz svake od tri skupina i dvije najbolje trećeplasirane momčadi, moguće je da i Kostarika uđe u nokaut fazu. No, morat će pričekati rasplet u skupinama B i C.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙