FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prekinuta potraga za A. Bilić

Autor: ista
ZAGREB/ŠIBENIK, 5. srpnja 2011. (Hina) - Današnja pretraga za nestalom Antonijom Bilić prekinuta je u 16,15 sati, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava (PU).

Pretraživan je tok rijeke Krke od mosta u Kninu do jezera Brljana, koje se isušuje, a na području zadarske Policijske uprave dionica ceste od Kaštela Žegarskog preko mjesta Bogatnika do Bilišana, zatim zaselak Paravinje i akumulacijsko jezero Muškovci kod Obrovca. Glasnogovornik zadarskog PU-a Elvis Žodan izvijestio je da se jezero Muškovci pretražuje drugi put jer je tako prosudio MUP-ov stožer za potragu.

U pretrazi terena sudjelovalo je više od 150 osoba, većim dijelom pripadnici interventne, specijalne i kriminalističke policije, hrvatske vojske, gorske službe spašavanja te vatrogasaca.

Sedamnaestogodišnja Antonija Bilić nestala je 7. lipnja dok je stopirala kod mosta na Čikoli. Sumnja se da ju je ubio 42-godišnji Dragan Paravinja, koji je nakon uhićenja u BiH priznao zločin i rekao da je djevojku zadavio i bacio u rijeku Krku.

(Hina) xpp ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙