FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završena današnja potraga za Antonijom Bilić

Autor: jdev
ŠIBENIK, 27. lipnja 2011. (Hina) - Oko 15,30 sati policija je završila današnju potragu za nestalom 17-godišnjom Antonijom Bilić iz Krički pored Drniša koja je nestala 7. lipnja ove godine.

Pretragom terena na području od Oklaja do Kistanja nije pronađeno tijelo Antonije Bilić, iako je pretraživana lokacija koju je jučer istražiteljima otkrio Dragan Paravinja, uhićeni vozač kamiona u kojega se na dan nestanka, kako je dokazalo forenzičko vještačenje, ukrcala nestala maloljetnica, kazala je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Potraga za Antonijom nastavit će se sutra.

Pretraživat će se isto područje, budući da je riječ o velikom terenu kojega nije moguće proći samo u jedan dan, kazala je Kosor.

Podsjetila je kako su danas u potrazi, osim pripadnika PU šibensko-kninske, sudjelovali i pripadnici plicijskih uprava splitsko-dalmatinske i zadarske, Interventne policije te HGSS-a i vatrogasaca, sveukupno 130 ljudi.

Glasnogovornica je dodala kako i sutra očekuje toliki odaziv.

Dragan Paravinja (43), jučer je nakon uhićenja u Republici Srpskoj policiji priznao ubojstvo malodobne Antonije Bilić, a danas je prebačen u sarajevski zatvor.

(Hina) xjdev ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙