FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potraga za Antonijom Bilić i na zadarskom području

Autor: barn
ZADAR, 5. srpnja 2011. (Hina) - Traganje za nestalom Antonijom Bilić danas je nastavljeno i na području zadarske Policijske uprave: od jutra se pretražuje cesta od Kaštela Žegarskog preko mjesta Bogatnika do Bilišana, zatim zaselak Paravinje i akumulacijsko jezero Muškovci.

Glasnogovornik Elvis Žodan izvijestio je da se jezero Muškovci pretražuje drugi put jer je tako prosudio MUP-ov stožer za potragu.

"Sukladno prosudbi stožera za potragu pretražuje se zaselak Paravinje i jezero Muškovci. Istina, ovo je drugi put, a pretražujemo ga jer mislimo da tu nešto možemo pronaći", rekao je glasnogovornik Žodan i dodao da se zasad jezero Muškovci neće isušivati, a na pitanje novinara je li pretražena obiteljska kuća osuđenog zločinca Sretka Kalinića, zvanog Zver, u Bilišanima glasnogovornik Žodan nije htio odgovoriti.

Jezero Muškovci, koje je dio reverzibilne Hidroelektrane "Velebit", pretražuje 30 policijskih ronilaca i četiri pripadnika Hrvatske vojske u kajacima, a okolno područje zaseoka Paravinja i mjesta Bilišana pretražuje 60 temeljnih i kriminalističkih policajaca te pripadnici GSS-a sa psima tragačima.

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko izvijestio je danas u Zagrebu da su u kamionu Dragana Paravinje pronađeni tragovi krvi Antonije Bilić, ali se policija i dalje postavlja kao da traži živu osobu. Ipak, "ako se dogodilo ono najgore, idemo u tom smjeru da pretražimo i Krku i jezera koja su uz Krku", rekao je Karamarko.

(Hina) xbarn yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙