FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nastavlja se potraga za Antonijom Bilić

Autor: mbuj
ZAGREB, 26. lipnja 2011. (Hina) - Potraga za nestalom Antonijom Bilić i nadalje se nastavlja, priopćila je jutros Policijska uprava šibensko-kninska.

Prema do sada prikupljenim obavijestima i znanjima, poduzimaju se daljnje mjere i radnje u cilju njezina pronalaska. Danas će se pretraživati teren na području Obrovca i Brljana, stoji u priopćenju.

Završenim vještačenjem tragova koji su izuzeti u kamionu - kojim je upravljao osumnjičeni Dragan Paravinja - potvrđeno je da se nestala maloljetna Antonija Bilić iz Drniša nalazila u tom kamionu, priopćilo je sinoć Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP). "Usporednom metodom te DNA analizom spornih uzoraka iz kamiona (vlas kose) i nespornih uzoraka izuzetih od članova Antonijine obitelji, utvrđeno je da se podudaraju, što potvrđuje da se nestala Antonija Bilić nalazila u kamionu. Točnije analizom vlasi kose izuzete iz kabine kamiona utvrđen je djelomični DNA profil ženske osobe koji se podudara s DNA profilom dobivenim iz krvi majke nestale Antonije Bilić", dodao je MUP.

Za osumnjičenim Draganom Paravinjom raspisana je međunarodna tjeralica.

Sedamnaestogodišnja Antonija Bilić uz Drniša nestala je 7. lipnja dok je stopirala na mostu preko rijeke Čikole. Od tada za njom tragaju policija te brojne ekipe HGSS-a kao i mnogi građani.

(Hina) xbma ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙