FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: pojačan promet na autocestama

Autor: mkov
ZAGREB, 3. srpnja 2011. (Hina) - Pojačan je promet na autocestama A1 i A6 Rijeka- Zagreb u oba smjera, na A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba te na Istarskom ipsilonu i duž Jadranske magistrale, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Dionica državne ceste D1 Gračac-Knin, zatvorena je za sav promet zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je preko Kistanja i Obrovca ili autocestom A1.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok).

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na Ličkoj magistrali (D1).

Promet osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Bregana, Macelj i Metković na ulazu i na Pasjaku povremeno na izlazu. Na graničnom prijelazu Kaštel promet je pojačan u oba smjera. Teretni je promet pojačan na graničnom prijelazu Bregana na izlazu.

Trajekti plove redovito.

(Hina) pp/xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙