FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počela pretraga jezera u Sv. Roku

Autor: jdev
ŠIBENIK, 1. srpnja 2011. (Hina) - Dio policijskih snaga, vojske i pripadnika gorske službe spašavanja poslijepodne su se prebacili na područje akumulacijskog jezera u Svetom Roku u Lici pored kojega je, kako je pokazalo vještačenje tahografa, osumnjičeni za otmicu Antonije Bilić, Dragan Paravinja prošao na dan njezinog nestanka, 7. lipnja, kazala je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Dodala je kako još traje pretraga korita rijeke Krke, od hidrocentrale Miljacka prema Roškome slapu, te akumulacijskog jezera Štikada pored Gračaca, a pretražuje se i dionica ceste od Prezida do Gračaca kojom je na dan Antonijinog nestanka kamionom prošao Paravinja.

Kosor je naglasila kako je dosadašnjom pretragom terena pronađeno mnogo predmeta, no kako se oni trebaju forenzički pregledati, a prije rezultata vještačenja policija ne može govoriti mogu li se dovesti u vezu sa 17-godišnjom Antonijom Bilić koja je nestala 7. lipnja.

U posljednjih pet dana, od kada je Paravinja priznao da je ubio Antoniju Bilić i bacio je u rijeku Krku, u potrazi sudjeluje više od 160 policajaca, vojske, vatrogasaca i gorske službe spašavanja sa psima tragačima, te skupina slovenskih policajaca i vojnika sa sonarom za pretraživanje riječnog dna.

(Hina) xjdev ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙