FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HOO: Obvezan seminar o dopingu

Autor: adrp
ZAGREB, 28. lipnja 2011. (Hina) - Svi treneri čiji športaši dobivaju sredstva iz razvojnih programa Hrvatskog olimpijskog odbora morat će obvezno prisustvovati seminaru iz područja dopinga, zaključeno je na 26. sjednici Vijeća HOO-a održanoj danas u Zagrebu. Na sjednici je jednoglasno prihvaćen prijedlog predsjednika HOO-a Zlatka Mateše o nužnosti provedbe seminara kojim bi se u budućnosti spriječili slučajevi kakav se nedavno dogodio atletičarki Sandri Perković.

Vijeće je odlučilo da boksača Hrvoja Sepa uvrsti u olimpijski program kao potencijalnog B olimpijskog kandidata za nastup na OI Londonu 2012.

Određena su i izaslanstva za dva multišportska događaja, pa će hrvatsko športsko izaslanstvo na XI. Olimpijskom festivalu europske mladeži (EYOF), koji će se od 23. do 30. srpnja 2011. održati u truskom Trabzonu, imati 86 članova, od čega 60 športašica i športaša te 26 službenih pratećih osoba. Mladi hrvatski športaši natjecat će se u konkurenciji 3000 vršnjaka iz 49 zemalja u atletici, gimnastici, judu, biciklizmu, plivanju, tenisu i rukometu, dok će na ljetnoj Univerzijadi, koja će se od 12. do 23. kolovoza 2011. održati će se u kineskom Shenzhenu, Hrvatsku predstavljati 17 studenata športaša koji će se natjecati u atletici, gimnastici, jedrenju, judu, streličarstvu, streljaštvu, taekwondou i tenisu.

Vijeće HOO-a dalo je i podršku Hrvatskom skijaškom savezu i Skijaškom klubu Oroslavje za organizaciju FIS Svjetskog kupa u ski rolerima, koje se planira održati 16. do 18. rujna 2011.

(Hina) xms yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙