FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 28. lipnja

Autor: dsta
ZAGREB, 28. lipnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 28. lipnja.

(*)ZAGREB - Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor pustit će u rad novo kongeneracijsko postrojenje bloka L u TE-TO Zagreb (9,00 sati, u Upravnoj zgradi TE-TO).

ZAGREB - Potpredsjednik Svjetske banke za Srednju Europu i Aziju Philippe Le Houerou, koji je prvi put u posjetu Hrvatskoj otkad je na toj dužnosti, održat će briefing za novinare na kojem će sudjelovati i direktor za srednju Europu i baltičke zemlje Peter Harrold (15,00 sati, Ured Svjetske banke, Radnička cesta 80).

ZAGREB - Delegacija Europske unije u Hrvatskoj i Ministarstvo financija - Porezna uprava predstavit će rezultate aktivnosti IPA 2008 Twinning Light projekta "Jačanje administrativnih kapaciteta hrvatske Porezne uprave na području razmjene informacija vezanih za oporezivanje dohotka od štednje isplaćenog u obliku kamata", koji je financiran od strane EU. Projekt je vrijedan 192,7 tisuća eura, a trajao je sedam mjeseci. (14,00 sati, Porezna uprava, Boškovićeva 5).

ZAGREB - Konferencija za novinare povodom održavanja globalne konferencije Allianzova centra za tehnologiju (AZT), koji se ove godine održava u Zagrebu i okupit će više od 45 sudionika iz cijeloga svijeta. Bit će predstavljen rad istraživačkog centra, najnovija otkrića u području alternativnih motornih sustava, na kojima AZT surađuje s autoindustrijom te tržište osiguranja motornih vozila u Hrvatskoj (10,30 sati, Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10).

ZAGREB - Tvrtke Vipnet i Končar Elektroindustrija održat će konferencija za novinare na kojoj će biti riječi o inovativnom i odgovornom ponašanju prema okolišu (12,30 sati, Končar institut, Fallerovo šetalište 22).

(*) je označen događaj za koji je najava stigla nakon emitiranja prve najave Gospodarstva.

dežurni urednici:

prije podne: Damir Margetić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙