FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija još očekuje nove potankosti o Paravinji

Autor: rmav
SARAJEVO, 26. lipnja 2011.(Hina) - Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Stanislav Čađo izjavio je u nedjelju u Banjoj Luci kako je Dragan Paravinja kojega se sumnjiči zbog nestanka Antonije Bilić uhićen na obroncima planine Motajice kod sela Donji Srđevići gdje je i opažen u četvrtak kada je za njim pokrenuta velika policijska potraga.

Točan lokalitet na kojemu je policija nakon tri dana pronašla Paravinju (43) je oko 2,5 kilometra udaljen od samog sela.

"On je pronađen u okolici objekta u kojemu je vjerojatno boravio", kazao je Čađo.

Po riječima ministra Čađe, Paravinja u trenutku uhićenja nije pružao otpor iako je u jednom trenutku bilo jasno kako pokušava pobjeći potjeri.

Paravinju policijski istražitelji tijekom popodnevnih sati saslušavaju u Centru službi sigurnosti u Banja Luci.

Čađo međutim nije mogao izrijekom potvrditi je li Paravinja od trenutka uhićenja dao bilo kakve informacije koje bi mogle koristiti pri potrazi za sedamnaestogodišnjom Antonijom Bilić iz okolice Drniša s čijim se nestankom 7. lipnja povezuje.

"To ne mogu komentirati. Nad Paravinjom se trenutačno provodi kriminalistička obrada a očekujemo da nam se u istrazi pridruže i kolege iz Hrvatske", kazao je Čađo.

Čađo je u nedjelju ponovo istaknuo kako su u potragu od prvog trenutka bile uključene značajne snage policije RS a potporu potrazi pružali su i Granična policija Bosne i Hercegovine kao i policije Hrvatske i Srbije.

Iz MUP-a RS najavljeno je kako bi nove potankosti vezane za istragu o Paravinji i njegovoj mogućoj umiješanosti u nestanak Antonije Bilić mogle biti objavljene u kasnim poslijepodnevnim satima.

(Hina) xrmav ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙