FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: opečen vatrogasac

Autor: zjur
SPLIT, 26. lipnja 2011. (Hina) - U dvama požarima koji su buknuli u posljednja 24 sata na širem splitskom području izgorjelo je oko 10 hektara maslinika, makije i niskog raslinja, doznaje se danas u splitskoj policiji.

U požaru koji je u subotu oko 15 sati buknuo u Segetu Donjem izgorjelo je pet hektara neobrađene poljoprivredne površine i maslinik. Požar je gasio i jedan zračni traktor i zemaljske snage. Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar.

Prilikom gašenja požara jedan vatrogasac je zadobio opekotine i nakon medicinske obradbe je zadržan u splitskoj bolnici. Zbog požara se u vremenu od 16 do 17,45 sati cestom D-8 promet odvijao naizmjenično jednim kolničkim trakom.

Drugi požar je zabilježen na Klisu, a u njemu je opožareno oko pet hektara makije i niskog raslinja. Policija je očevidom utvrdila da je uzrok ovog požara također otvoreni plamen ili žar. Dvojici vlasnika, 45-godišnjaku i 44- godišnjaku, ovim je požarom pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 50 tisuća kuna.

(Hina) xzjur ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙