FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izuzet veliki broj tragova, očekuju se nalazi vještaka

Autor: mbuj
ZAGREB, 23. lipnja 2011. (Hina) - Policija je izuzela veliki broj tragova u svezi nestanka 17-godišnje Antonije Bilić te se očekuju nalazi zagrebačkog Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić", izjavila je danas Marina Mandić iz MUP-ove službe za odnose s javnošću.

Podsjetila je da je tijekom jutra policija na području šibensko-kninske Policijske uprave nastavila s pretraživanjem kuća za koje postoje indicije da bi se u njima mogli pronaći tragovi o nestanku maloljetne Antonije Bilić.

"I dalje se provjeravaju dojave građana u svezi indentiteta osobe s foto-robota i sporna kamiona u kojem je jučer obavljen očevid", rekla je Mandić.

Upozorila je da se u medijima pojavila fotografija muškarca (1969.) s kojim policija želi obaviti obavijesni razgovor s obzirom na okolnosti nestanka Antonije Bilić, ali da ta fotografija, kako je rekla, nije službeno došlo iz MUP-a.

Mnogi hrvatski portali i HTV objavili su danas fotografiju Dragana Paravinje, vozača kamiona, za kojim traga policija u svezi nestanka maloljetne Drnišanke.

(Hina) xbma ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙