FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Proglašeni hrvatski "najklinci"

Autor: aspa
ZAGREB, 18. lipnja 2011. (Hina) - Pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, a na temu „Bez nasilja u obitelji“ održano je 11. natjecanje "Najklinci Hrvatske" u Varaždinskim Toplicama, priopćeno je danas.

Na manifestaciji su proglašeni najklinci Hrvatske za 2011. godinu. To su Zita Vukšić osmogodišnjakinja iz Osijeka i devetogodišnji Luka Prpić iz Zagreba. Dodijeljene su i posebne nagrade za humano djelo, naj tatu, te sretnu obitelj.

Navodi se kako su od 15.-18. lipnja u Varaždinskim Toplicama održane brojne radionice za roditelje i djecu, druženja, a kojima je pripomogao i autobus „Čudesna šuma“ sa stručnjacima Obiteljskog centra iz Varaždina. Uz ocjenjivanje niza elemenata kao što su socijalizacija u skupini, odnosi roditelj-dijete, komunikacija kao najvažniji dio projekta, zalaganje u radionicama, odgovori roditelja na pitanja djece i razumijevanje istih, debate, izvannastavne aktivnosti, iskazivanje talenata, samo je dio bodova koji su se prikupljali prilikom boravka na završnom projektu, navodi se u priopćenju.

(Hina) pp/xaš ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙