FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 14. svibnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Na autocesti A 1 između Lučkog i Jastrebarskog od 15. do 17. km vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika, a kroz tunel Mala Kapela, jednom tunelskom cijevi. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda, obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na autocesti A 2 Zagreb-Macelj na čvoru Đurmanec zatvoren je ulaz prema GP Macelj. Vozi se obilazno državnom cestom D 1. Za sav promet su zatvorene ceste: D22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec, D38 Ruševo-Đakovo u mjestu Imrijevci (obilazak je lokalnim cestama), D45 Veliki Zdenci-Hercegovac. Obilazak: V. Zdenci-D 28-Pavlovac-V. Trnovitica-Hercegovac ili Ilovski Klokočevac-V.Zdenci, Hercegovac-D 45-V. Trnovitica-Pavlovac-V. Zdenci, D66 Bristovac-Barban-Most Raša, D70 Omiš-odvojak za Gata. Obilazak je cestom Ž6142 Naklice-Tugare-Žrnovnica-Strožanac, ili cestom D8 Strožanac-Dug Rat-Omiš, D512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica ( zbog odrona). Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča. Na graničnim prijelazima nema poteškoća. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano ponegdje s umjerenom naoblakom. Većinom je poslijepodne mjestimice u unutrašnjosti moguć poneki kratkotrajan pljusak i grmljavina, i to osobito u gorskoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te u unutrašnjosti Istre. Vjetar uglavnom slab, ponegdje do umjeren jugozapadni i južni, na Jadranu i jugo. Najviša dnevna temperatura od 23 do 28 Celzijevih stupnjeva, u gorskim predjelima malo niža.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙