FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papa povodom prelijetanja poslao brzojav čelništvu BiH

Autor: zkre
MOSTAR, 6. lipnja 2011. (Hina) - Papa Benedikt XVI. poslao je, povodom prelijetanja teritorija Bosne i Hercegovine, brzojav predsjedatelju tamošnjeg Predsjedništva Nebojši Radmanoviću zaželjevši mir i napredak u toj zemlji, izvijestili su u ponedjeljak iz Katoličke tiskovne agencije (KTA) BiH.

Na letu iz međunarodne zagrebačke zračne luke "Pleso", zrakoplov s Benediktom XVI. u nedjelju je na povratku iz Hrvatske u Rim letio i preko zračnog prostora Bosne i Hercegovine. Kako su naveli iz KTA, sletjevši u Italiju, Papa je tim povodom poslao brzojav predsjedatelju Predsjedništva Bosne i Hercegovine Nebojši Radmanoviću

"Prelijećući zračni prostor Republike Bosne i Hercegovine na povratku s pastirskog putovanja u Hrvatsku, želim uputiti Vama, gospodine predsjedatelju, srdačan pozdrav te zazvati nad sve građane Vaše drage zemlje obilje mira i napretka", stoji u brzojavu pape Benedikta XVI.

Papa Benedikt XVI. je tijekom protekloga vikenda bio u dvodnevnom apostolskom pohodu Hrvatskoj, a njegove poruke s više susreta s vjernicima i katoličkim čelnicima u Zagrebu su putem televizijskih i radijskih prijemnika pratili brojni vjernici u BiH.

(Hina) xzkre ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙