FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 4. lipnja

Autor: tkol
ZAGREB, 3. lipnja 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 4. lipnja:

ZAGREB - Papa Benedikt XVI. dolazi u dvodnevni apostolski pohod Hrvatskoj, pod geslom "Zajedno u Kristu". U zagrebačkoj zračnoj luci Pleso papa će održati svoj prvi govor, a predviđeno je i obraćanje hrvatskog predsjednika Ive Josipovića (11 sati). Razgovor u četiri oka između predsjednika Josipovića i pape održat će se u Uredu predsjednika RH (12,15 sati). U Apostolskoj nuncijaturi u Zagrebu papa Benedikt XVI. primit će predsjednicu Vlade Jadranku Kosor. U Hrvatskome narodnom kazalištu (HNK) papa Benedikt XVI. susret će se predstavnicima državnih vlasti, civilnog društva, politike, znanosti, kulture i poduzetništva, diplomatskog zbora te vjerskih zajednica (18,15 sati). Središnji program bdijenja s mladima na zagrebačkom Trgu bana Jelačića bit će papino obraćanje hrvatskoj katoličkoj mladeži. Na tom će susretu nazočiti i predsjednik RH Ivo Josipović (19,30 do 21 sat).

ZAGREB - Dodjela nagrada 21. svjetskog festivala animiranog filma Animafest. U okviru tog festivala, koji je započeo 31. svibnja, u sedam programa prikazano je 69 filmova, od čega 47 kratkometražnih (Kino Europa, 20 sati).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Jasna Nahtigal Lazarić

Popodne: Milka Ćurković

Navečer: Neven Leskovar

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xkt ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙