FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Fina forum i dodjela nagrada Zlatna bilanca 8. lipnja

Autor: tper
ZAGREB, 3. lipnja 2011. (Hina) - Financijska agencija izvijestila je kako i ove godine organizira Fina forum i dodjelu nagrada Zlatna bilanca koji će se održati 8. lipnja u Zagrebu, a očekuju 300-tinjak sudionika.

Forum će, kako navode, okupiti vodeće stručnjake iz područja financija i gospodarstva koji će sudjelovati u raspravi na temu "Kakve investicije trebaju Hrvatskoj?".

Cilj je rasprave ukazati na modele i područja investiranja koja kratkoročno i dugoročno najviše mogu poduprijeti hrvatsko gospodarstvo.

Ujedno, pokušat će se odgovoriti na pitanja o procjeni kvalitete investicija, razgovarat će se o odnosu privatnih i državnih investicija, otvoriti pitanja vezana uz (ne)efikasnost investiranja i potaknuti rješenja te predstaviti uspješne primjere.

U okviru Fina foruma Financijska će agencija javnosti predstaviti financijske rezultate poslovanja hrvatskih poduzetnika za 2010. te najuspješnijim tvrtkama dodijeliti nagrade Zlatna bilanca.

Zlatna bilanca je nagrada koju Fina, prema strogo utvrđenim ekonomskim i financijskim kriterijima, pod pokroviteljstvom hrvatske Vlade dodjeljuje treću godinu zaredom.

U izbor su uključene sve one tvrtke koje su predale godišnje financijske izvještaje za 2010.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙