FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Combis postao regionalni partner poljskog BKT Elektronika

Autor: scvi
ZAGREB, 2. lipnja 2011. (Hina) - Combis, tvrtka u vlasništvu T–HT-a, ostvario je status prvog i jedinog regionalnog partnera poljske tvrtke BKT Elektronik, jednog od vodećih proizvođača i distributera pasivne mrežne opreme koja se koristi u strukturnom kabliranju, priopćeno je danas iz Combisa.

Strukturno kabliranje smatra se temeljem svake ICT infrastrukture, a ulaganje u mrežno povezivanje ujedno predstavlja najdugoročniju investiciju u području informatičko-komunikacijskih sustava, navodi se u priopćenju.

Partnerstvo s tvrtkom BKT Elektronik označava Combisovo širenje palete proizvoda u ovom segmentu te ponudu cjenovno prihvatljivijih rješenja iznimne kvalitete. Tako će Combis biti u mogućnosti hrvatskom i regionalnom tržištu ponuditi proizvode s najboljim omjerom cijene i kvalitete, stoji između ostaloga u priopćenju.

„Suradnja je rezultat naših kontinuiranih nastojanja da tržištu ponudimo najbolje. Možemo potvrditi kako je Combis dobio pouzdanog partnera koji je svojim proizvodima i cjenovnim rangom iznimno konkurentan na hrvatskom i regionalnom tržištu. Kombinacija Combisovih tehnoloških znanja i kompetentnosti te palete pouzdanih BKT proizvoda ima velik potencijal što će tržište zasigurno prepoznati", izjavio je Veselko Ivanković, direktor Sektora mrežne infrastrukture i povezivanja Combisa.

(Hina) xpp ysbo

An unhandled error has occurred. Reload 🗙