FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor: VNS dao potporu Vladi u borbi protiv korupcije

Autor: ipet
ZAGREB, 31. svibnja 2011. (Hina) - Premijerka Jadranka Kosor izjavila je da je Vijeće za nacionalnu sigurnost (VNS) na današnjoj sjednici dalo punu potporu Vladi Republike Hrvatske i njoj kao predsjednici Vlade u borbi protiv korupcije i kriminala te da se razgovaralo dugo i otvoreno.

"Mislim da je zaista bilo dobro, otvoreno, puno smo razgovarali kao što vidite i ono što je za nas u vladi najvažnije je puna potpora i nama u vladi i meni kao predsjednici vade u borbi protiv korupcije i borbi protiv kriminala", rekla je premijerka Jadranka Kosor za Hrvatsku televizija, a njezina izjava kojom se kratko osvrnula na današnju sjednicu VNS-a objavljena je u večerašnjem središnjem Dnevniku HTV-a.

Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost (VNS) priopćio je nakon održane sjednice da je VNS podržao odlučnu borbu institucija države protiv korupcije i organiziranoga kriminala, radi osiguranja integriteta i neovisnosti institucija kaznenopravnog sustava te zaštite ljudskih prava, te da potiče sva mjerodavna tijela da u okviru svojih nadležnosti provjere navodne zloporabe kaznenopravnog sustava te da ga o tome izvijeste. U priopćenju stoji da VNS potiče i sve institucije da beskompromisno nastave borbu protiv svih oblika kriminala.

(Hina) xipet yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙