FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Balakov predstavljen

Autor: dlug
SPLIT, 31. svibnja 2011. (Hina) - Novi trener Hajduka Bugarin Krasimir Balakov (45) danas je u nazočnosti novinara skupa sa predsjednikom Uprave kluba Hrvojem Malešom i službeno potpisao ugovor na dvije godine plus jednu, a to znači da će automatski ostati trener Hajduka i treću godinu ako u drugoj osvoji titulu prvaka Hrvatske.

"Imao sam mnogo razloga za potpisivanje ugovora jer imam motiva za rad i trener sam koji mnogo radi a ne priča", kazao je Balakov na službenom predstavljanju u Hajdukovim prostorijama na Poljudu. Balakov je naglasio kako on kao trener drži do discipline, reda i hijerarhije.

"Imat ćemo uspona i padova, ali je jako važno da budemo lojalni i pošteni jedni prema drugima", istaknuo je.

Pojasnio je kako je klubu predstavio svoju filozofiju te da su se "ujedinili na sportskom tragu".

Podsjetivši kako Hajduk godinama nije osvojio titulu prvaka Hrvatske, Balakov je rekao kako će on težiti tom cilju ali ne može jamčiti titule.

"Titulu ne jamčim, ali nikada nisam rekao da želim biti drugi, došao sam raditi da Hajduk bude prvak i stvarat ćemo temelje za to", kazao je balakov.

Najavio je kako će svim igračima Hajduka, koji su pod ugovorom dati priliku, ali će za uspjehe momčadi trebati, kako je rekao, "svježe krvi" odnosno pojačanja, te da je o tomu već razgovarao sa Upravom kluba.

"U svakoj liniji – i ofenzivnoj i defanzivnoj, imamo potrebu za pojačanjem, te ćemo sve analizirati i pokušati doći do igrača koji nas mogu voditi naprijed, ali neće nam biti jednostavno", kazao je Balakov.

Predsjednik Hajdukove Uprave Hrvoje Maleš je istaknuo kako je iznimno zadovoljan onime što se dogovorio sa novim trenerom Balakovim, te da se nada dobroj suradnji. Maleš je najavio kako će biti igračkih pojačanja u Hajduku. "Svima nam je u interesu veliki Hajduk, ali svako spominjanje imena igrača potencijalnih pojačanja stvara poteškoće i upadanje onih struja koje miniraju taj proces", kazao je Maleš.

Član Hajdukove Uprave za struku Milo Nižetić je za novog trenera Balakova naglasio da je bio veliki svjetski igrač , te da je on spoj "našeg mentaliteta i njemačke filozofije nogometa". "Nije nevažno što Balakov govori i hrvatski jezik što će mu olakšati komunikaciju s igračima Hajduka“, dodao je Nižetić.

(Hina) xpgas ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙