FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju 22. svibnja

Autor: tmar
ZAGREB, 21. svibnja 2011. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za nedjelju 22. svibnja.

POREČ - Tiskovna konferencija u sklopu Prvog Foruma mladih jugoistočne Europe (JIE) o svjetskoj baštini „Obrazovanje o svjetskoj baštini: umrežavanje za bolju zajedničku budućnost“, koji se u Poreču održava od 20. do 23. svibnja. Organizatori Foruma su hrvatsko i slovensko povjerenstvo za UNESCO uz potporu resornih ministarstava Hrvatske i Slovenije te UNESCO-a. Kako je najavljeno, na skupu sudjeluje glavna ravnateljica UNESCO-a Irina Bokova, a sudionicima foruma obratit će se ministar kulture RH mr. Jasen Mesić te Stojan Pelko, državni tajnik slovenskog Ministarstva kulture. (8,45 sati, Istarska sabornica, Matka Laginje 6).

ZAGREB - Dokumentarnim filmom "Dječje carstvo (Lea i Daria)" Branka Ivande otvorit će se Peti Festival židovskog filma, u okviru kojega će se do 28. svibnja u zagrebačkom kinu Europa prikazati 56 dugometražnih, kratkometražnih, igranih i dokumentarnih filmova na temu "Žene u holokaustu" (18 sati, Kino Europa, Varšavska 3).

Dežurni urednici na desku:

ujutro/prijepodne: Srebranka Parlov

poslijepodne/navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmt ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙