FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 16. svibnja

Autor: mcur
ZAGREB, 16. svibnja 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 16. svibnja:

ZAGREB - Održat će se 4. hitna sjednica Programskog vijeća HRT-a i NO HRT-a. Na dnevnom redu je informacija o predstavljanju Statuta HRT-a u Hrvatskom saboru i prijedlog odluke o objavi javnog natječaja za izbor predsjednika Uprave HRT-a (15 sati). Nakon nje (u 16 sati) održat će se i 5. hitna sjednica Programskog vijeća HRT-a na čijem je dnevnom redu prijedlog odluke o imenovanju v.d. glavnih urednika i v.d. urednika programa (HRT dom, Prisavlje 3).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu Međunarodnog dana muzeja u Hrvatskoj (18. svibnja), čija je ove godine tema "Muzeji i sjećanje/Predmeti pričaju tvoju priču". Ovogodišnje obilježavanje Međunarodnog dana muzeja ukazuje na ulogu muzeja u očuvanju sjećanja i priča kao integralnog dijela kulturne baštine. Na konferenciji će biti riječi o ulozi Muzejskog dokumentacijskog centra (MDC) u obilježavanju Međunarodnog dana muzeja, plakatu izdanom u 2011., ovogodišnjoj temi - muzeji u ulozi čuvanja sjećanja te aktivnostima hrvatskih muzeja. O tome će uz ostale govoriti ravnateljica MDC-a Višnja Zgaga (11 sati, MDC, Ilica 44/II).

ZAGREB - Predstavljanje zbornika radova "Teologijom svjedočiti i navještati" u čast profesoru emeritusu Tomislavu Ivančiću. Zbornik je objavila Kršćanska sadašnjost (19,30 sati, dvorana "Vijenac", Kaptol 29).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro - Jasna Nahtigal Lazarić

popodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xbma ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙